Op naar Oranje en op tv – dankzij AH

Groep 7 en 8 van de Bernardusschool zijn zojuist in een dikke dubbeldekkerbus (en onder begeleiding van vertrouwenwekkende ouderen …) vertrokken naar Nederland-Roemenië in de ArenA. Op uitnodiging van Albert Heijn Blaricum zijn de leerlingen avond aanwezig bij deze WK-kwalificatiewedstrijd. Zij zijn de winnaars van de KlasseCup! van het AH Schoolvoetbaltoernooi Blaricum en zullen op de middenstip tijdens de opkomst van de spelers met de KNVB-vlag zwaaien. De wedstrijd begint om 20:30 uur en wordt uitgezonden door SBS6.

“Met de winkel wil ik graag betrokken zijn bij wat er zich in de buurt afspeelt. Het feit dat wij groep 7 en 8 van de Bernardus mochten trakteren op een unieke voetbalervaring in de ArenA, is een leuke bijkomstigheid.”, aldus onderneemster Marieke Ton van Albert Heijn Blaricum.

Vorig jaar sloten Albert Heijn en de KNVB een samenwerking rond het bestaande Schoolvoetbal. De komende periode wordt er meer zichtbaar van deze samenwerking. Zo worden de Middencirkel Mascottes tijdens komende interlands van het Nederlands elftal ingevuld door leerlingen die deelnemen aan AH Schoolvoetbal. Meer informatie hierover is te vinden op http://www.ahschoolvoetbal.nl.

Een gedachte over “Op naar Oranje en op tv – dankzij AH

  1. Woensdag 20 maart was de D1 poule namens Albert Hein Nederland en de KNVB uitverkoren om als klasse poul op het veld van de Arena te verschijnen, ook de Bijvanckschool, Binckhorst-st.Jan en de Mariaschool D teams kwamen daarvoor in aanmerking.
    De scheidsrechters en organisatie lette extra op de sportiviteit van de spelers en meewerking en respect van de ouders langs de kant.
    Uiteindelijk haalde de Bernardusschool het hoogste aantal punten en werd dus winnaar van de klassecup die uitgereikt werd door de organisatie daarna was het een vertegenwoordigster van de KNVB die de extra prijs een geheel verzorgde trip naar de Arena met het zwaaien van de KNVB vlag op de middenstip bekend maakte welke onder luid gejuig in ontvangst werd genomen.
    Het schoolvoetbal is al in volle gang en gaat nog even door op de woensdag en vriijdagmiddag de Finales om het BEL kampioenschap zijn op woensdag 17 april, alles speelt zich af op de velden van BVV’31 zie ook http://www.bvv31.nl.

    Like

Plaats een reactie