Rob is boos

Rob Bruintjes, raadslid voor Hart voor Blaricum (HvB), is boos – op de Provincie. Hij zegt: ‘Gisterenavond is tijdens de Stuurgroepbijeenkomst voor de HOV-lijn wederom gebleken dat die hele HOV een hele dure en wooncomfort bedervende oplossing is voor een probleem dat niet bestaat en ook nooit zal ontstaan.’
Los van de feiten dat deze bijeenkomst een inhaalslag was omdat de Provincie in eerste instantie bij de publieke consultatie Blaricum was vergeten (…), diverse leden van de Stuurgroep echt niet wisten waarover ze het moesten hebben en (leve de democratie) medewerkers van de Provincie het uitdelen van folders in het Meenthuis meenden te moeten verbieden, is Bruintjes met name boos over het gegeven dat de Provincie er wat betreft het vervoer en de mobiliteit lustig op los bezuinigt en tegelijkertijd 120 miljoen (nu begroot, zal wel 200 mln worden) wil uittrekken voor iets dat locaal noch regionaal enige toegevoegde waarde zal hebben.

9 gedachten over “Rob is boos

    1. Ook ik volg “De Slag om Nederland” intensief, dat is een uitstekend programma. De noodzaak ervan vervult mij niettemin regelmatig met verbijstering en walging.
      Voor het financiële beleid, het woning- en arbeidsmarktbeleid van het huidige kabinet, maar ook dat van provinciale en gemeentelijke overheden en van grote bedrijven, de daarmee gepaard gaande continue lastenverzwaringen en onzekerheden voor fatsoenlijke burgers, heb ik geen goed woord over. Het is gewoon pervers!
      Geheel eens ben ik het met de overige reacties: stoppen met dat prestigieuze, geldverslindende HOV-project!

      Like

  1. Het is gewoon een prestige object uitgedacht door een paar mensen die zich willen profileren in een tijd dat het in mijn ogen misdadig is zoveel geld uit te geven aan een nutteloos gedrocht als HOV.

    Like

  2. Het is vechten tegen de bierkaai tegen deze vorm van graaien, op een andere manier. Maar net zo fout. Hebt u,mevrouw Post wel echt hart voor de mensen die u vertegenwoordigt? De politiek blijkt helaas weer eens te meer, – velen gingen u voor -, als opstap naar een directiebaan bij een international of iets dergelijks. In dat kader is er de broodnodige profilering, toch? Er zijn al te veel, volstrekt overbodige utgaven gedaan door het Rijk, puur prestige objecten ter meerdere glorie van een bestuurder. Jammer dat onze democratie dat mogelijk maakt. Kan daar geen regelgeving of gedragscode voor in het lleven worden geroepen? HOV? PLOF!

    Like

  3. Go Rob en al die anderen die strijden tegen het onzinnige HOV-traject. Het is toch echt niet meer van deze tijd zo’n miljoenen verslindend project door te duwen. Asfalt waar echt niemand op zit te wachten -behalve de wegenbouwers- ten koste van natuur, woongenot etc. En wel eens nagedacht hoe vaak het overige verkeer -dus ook fietsers en voetgangers- de HOV-baan moeten oversteken? Elke minuut een bus…

    Like

Plaats een reactie