Brekend nieuws: die wethouder Rob Posthumus toch!

Begin maart 2010 had Oog het even aan de stok met VVD-wethouder Rob Posthumus. Oog bevroedde bestuurlijke ambitie bij wethouder Rob, een ambitie die weleens verder zou kunnen reiken dan wethouder in Blaricum. Daar was wethouder Rob niet blij mee, een tikkie ontstemd en een beetje verdrietig. Er moest worden gesproken. En worden recht getrokken wat Oog scheef zou hebben neergezet. Zie hier. Want wethouder Rob achtte te dezen voldoende te doen om gedurig wethouder te zijn én te blijven. Van de hem aangemeten ambities wilde hij niets weten.

En nu vernemen wij dat wethouder Rob in Koggenland (K-o-g-g-e-n-l-a-n-d) per 1 juli a.s. burgemeester Rob gaat worden! Tja, wij hebben niet alleen Oog voor het heden, maar dus ook voor de toekomst. Desalniettemin wethouder eh … a.s. burgemeester Rob: proficiat!

9 gedachten over “Brekend nieuws: die wethouder Rob Posthumus toch!

 1. Van harte Heer Posthumus, geweldige uitdaging! En inderdaad denken wij ook dat Koggenland een goede burgemeester rijker is geworden.
  Succes!! Het Vitus Team

  Like

 2. Van harte gefeliciteerd Rob! Inderdaad, wat een uitdaging! De bewoners van Koggenland mogen hun handen fijnknijpen met een burgemeester die er voor elke inwoner is 🙂 Heel veel succes en wie weet lopen we elkaar toevallig een keertje tegen het lijf, of dat in Blaricum is, of in Koggenland, of in de Eifel! De wereld is kleiner dan wij denken, nietwaar?

  Like

 3. Rob, gefeliciteerd en heel veel succes. Je kunt het. We zullen je missen. Persoonlijk, ook op de heide aan het einde van de dag, die vriendelijke man met de bruine hoed en zijn hond. Rob, het allerbeste en toi, toi, toi. En wie weet, tot ziens.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s