Edith vindt ’t ‘shit’

Edith Westra (medewerkster Mary Faber Totaalkosmetiek) fietste om 07:55 uur over de Langeweg en werd op de kruising met de Angerechtsweg (bij Toos Fecken Sgarenhandel) van links aangereden door een fietsende jongedame. Edith viel, beschadigde elleboog, knie en enkel en in het voorwiel van haar fiets zat een flinke slag. De tegenpartij gaf voornaam en telefoonnummer op en partijen spraken af het later telefonisch te regelen. Echter: de opgegeven naam en telefoonnummer lijken niet te kloppen. Edith baalt zowel van de schade als de oneerlijkheid en gaat over de aanrijding met ‘Sanne’ (donkerblond stijl haar, circa 15 jaar, fietste richting aspergeboerderij) en het onjuiste telefoonnummer aangifte doen.

3 gedachten over “Edith vindt ’t ‘shit’

  1. Lieve Edith, afschuwelijk wat jou is overkomen hedenmorgen in ons mooie dorp. Ik hoop dat je die ‘Sanne’ kan traceren. Oog noemt haar een ‘jongedame’ van 15 jaar, ik zou zeggen een ‘rotmeid’. Zij moet zich diep schamen en de kosten betalen en meer….. Wens je sterkte en van harte beterschap.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s