Vanavond Voetbal Doen?

Zou kunnen, nietwaar? Nederland speelt (uit) om 21 uur een oefenwedstrijd tegen Frankrijk. U kunt echter ook naar Het Vitus gaan, alwaar niet VVD‘er Fred Teeven zal spreken, maar wel zijn partijgenoot en minister Stef Blok. Aanvang 20 uur, toegang gratis, VVD-dámes en -heren zullen u hartelijk ontvangen.
Na de gesprekjes over wonen (we bouwen naar behoren) en veiligheid (steeds minder inbraken in Blaricum) en misschien alvast wat troost vanwege 19 maart, is dit mogelijk ook een aardig onderwerpje: Teeven was al in 1997 op de hoogte van onderzoek Demmink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s