Roeiridder

Gisteren is dorpsgenoot Frans C. Cornelis benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Hij heeft de onderscheiding gekregen onder andere voor zijn grote inzet en betrokkenheid in de roeisport en zijn inzet voor duurzaam ondernemen. Locoburgemeester Anne-Marie Kennis reikte de onderscheiding en de bijbehorende versierselen uit ter gelegenheid van het afscheid van de heer Cornelis als voorzitter van de Nederlandse Roeibond. Dit afscheid vond plaats tijdens het WK Roeien 2016 dat nu plaatsvindt in Zevenhuizen.

Foto: FB Sjors Nelemans.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s