86 gedachten over “Mariëlle Bakker overleden

 1. Een groter drama dan dit kan je niet meemaken, het is meer dan verschrikkelijk, ik wens de familie alle sterkte voor nu en de toekomst. Mede door deze tragedie zal Blaricum er in de toekomst anders uit gaan zien. Rust in vrede Mariëlle , je was een kanjer😪😪

  Like

  1. Wat ontzettend verdrietig, zo ongelofelijk triest, niet te bevatten. Ik wens de familie heel veel kracht toe om dit pijnlijke verdriet te dragen.
   Monique van der Geest

   Like

 2. Wat een verschrikkelijke onheilstijding. Zo’n vrolijke, opgewekte en altijd lachende, oersterke Blaricumse meid zal vreselijk gemist worden. Ik wens haar kinderen, pa ,Irene, Kees en alle familie de kracht toe om dit enorme verlies weer te boven te komen. Rust zacht Mariëlle.

  Like

 3. Wat een ongelooflijk verdriet zo’n vitale en markante dorpsgenote plotseling te verliezen. Onmogelijk dit in woorden uit te drukken. Wens de familie, vrienden en alle dierbaren kracht in de komende zware periode.

  Leo Schiltmans

  Like

 4. Verslagen en vol ongeloof nemen we kennis van dit ongelofelijke verlies. Het is niet te bevatten dat zo’n jong leven zo ineens is afgelopen. Blaricum verliest weer een icoon, maar deze keer een die veel te vroeg ons verlaat. De gedachte gaan uit naar haar twee kinderen, vader, zijn vriendin, haar broers en zuster. Heel veel sterkte om met dit vreselijke verlies om te gaan.

  Like

 5. Onvoorstelbaar…… wat een verdriet. We wensen haar kinderen, haar vriend, haar vader, haar familie en vrienden alle kracht en liefde toe.

  Like

 6. Neee……niet te bevatten; een té groot verlies voor haar kinderen, vader en verdere familie.
  Ik wens u allen alle kracht en sterkte voor de komende tijd.
  Zij blijft in mijn herinnering als de altijd zo dappere, joviale en hartelijke Mariëlle…een diep, héél diep gemis voor velen.

  Like

 7. Oh, Mijn God!! Hier schrik ik enorm van. Zo’n lieve vrouw, altijd vol passie in de weer met haar mooie boerderij. Wat erg, wat erg … 😥 😥 😥

  Like

 8. Inmiddels alweer bijna vijf jaar weg uit Blaricum. Maar zeker met herinneringen aan Mariëlle. Dierbare herinneringen: ik mocht de eindredactie van haar aspergeboekje doen. Betaald in natura, uiteraard. Wat een ontstellend bericht. Ik zit in Middelburg met tranen in mijn ogen. Lieve Mariëlle, het was een voorrecht je ontmoet te mogen hebben. Lieve nabestaanden, ik wens jullie heel veel sterkte bij dit verlies. Het is niet te bevatten.

  Like

 9. Wat een ongelooflijk verdrietig nieuws. Blaricum zonder Marielle. Zo’n leuke, lieve, originele en gastvrije vrouw. Ik wens alle lieve Bakkers, waarmee ik in t verleden zovele gezellige uren en warmte deelde ongelooflijk veel sterkte en moed om dit verlies te dragen. Ook Sacha en de meiden heel veel sterkte. Marielle was een uitzondelijke vrouw.

  Like

 10. Met droefenis en een geraakt hart nemen wij kennis van deze vreselijke gebeurtenis. Onze oprechte deelneming, een icoon die als ster aan de hemel staat.. Sterkte voor ons allemaal..

  Like

 11. Mariëlle immer vrolijk, sterk en vooral heel bijzonder, dit is niet te bevatten. Wij wensen haar kinderen en familie heel veel sterkte met dit plotselinge verlies en enorme verdriet,

  Like

 12. Wat een verschrikkelijk nieuws. Vrijdag nog met collega’s bij haar geluncht.
  Familie en vrienden van Mariëlle, heel veel sterkte in deze moeilijke tijd,

  Like

 13. Niet te bevatten, een mokerslag. Zal de aspergefeesten op de Angerechtsweg in Blaricum, met Mariëlle als stralend middelpunt, nooit vergeten. Alle sterkte gewenst aan Irene, Kees, familie en vrienden.

  Like

 14. Niet te bevatten, ik kende haar vanwege mijn vriendschap met Sacha, helaas zijn we elkaar uit het oog verloren. Veel sterkte aan haar 2 dochters !

  Like

 15. Korenbloemen in de Eng. Ze zullen er nooit meer zo mooi uit zien. Wat zal Blaricum Mariëlle gaan missen. Een kanjer van een vrouw. Heel veel sterkte gewenst aan haar familie en ieder die dicht bij haar was.

  Like

 16. Ook ik, met tranen in m’n ogen, ben er kapot van, het is niet te bevatten, Marielle, een en al sprankelende levendigheid, is niet meer….. Vreselijk gelachen met je, vroeger, op zomervakantie, gym (v&k), op de kermis, als brugpiepers waren we elk vrij uurtje aan het sporten. Later de asperges…. Je hebt inderdaad Blaricum op de kaart gebracht.
  Familie, vrienden, wens jullie vreselijk veel sterkte met het gemis van deze mooie vrouw.
  Marielle, rust zacht….

  Like

 17. Verschrikkelijk !! Ik lees dit vanuit het buitenland waar ik al 22 jaar woon. Ben perplex … ik turnde met Marielle, vader Kees was mijn coach, heel veel uren en intense momenten samen doorgebracht ! Niet te bevatten, dit ! In gedachten bij Kees en de familie, hun alle sterkte en saamhorigheid vd wereld toewensend! Je vous embrasse fort !!! xxx. Mo Lagarde Solari

  Like

 18. Zo bizar! Hier zijn bijna geen woorden voor. Ik ga onze samenwerking en leuke gesprekken missen. Wat was je toch een leuke, spontane , enthousiasme en gepassioneerde mede ondernemer. Ik hoop dat de kinderen kracht halen uit alle mooie woorden die er over je geschreven worden. Familie en vrienden van Marielle, heel veel sterkte.

  Like

 19. R.I.P lieve Marielle! Het is niet te geloven, zo plotseling, zo vol in het leven, veel te vroeg! Altijd met zoveel passie en positiviteit. Fijn mens en super gastvrij. Bedankt voor je leuke gymlessen vroeger en alles wat je verder hebt betekend. Dit is groot gemis voor je familie, vrienden en het dorp. Ik wens allen heel veel sterkte met dit zware verlies.

  Like

 20. Kende haar helaas pas n jaar. Wat heette zij mij hartelijk welkom als nieuwe onderneemster in t dorp. Ik hoor t haar nog lachend zeggen met volle overtuiging en enthousiasme in haar ogen en stem: jij gaat t hier zó redden in mijn dorp! Wát n verdriet. Gecondoleerd aan iedereen die haar lief mocht hebben.

  Like

 21. Al lang weg uit ’t dorp; maar als oogvolger veerde ik altijd op bij een bijdrage of ‘comment’ van m’n oude klasgenootje Mariëlle. Altijd passie, begaan en bevlogen. Een zeer groot gemis voor Blaricum! Sterkte voor alle nabestaanden.

  Like

 22. Marielle was een verrijking voor ons dorp, nu dus een verarming. Heel erg jammer, dat zo’n fantasche meid zo jong er niet meer is

  Like

 23. Lieve mooie Marielle,
  je bent voor mij een voorbeeld geweest. In je energie. Je performance. Je enthousiasme. Je puurheid. Je deed het allemaal gewoon. Ongecompliceerd en multi getalenteerd. Je zette je in voor de kids, runde met humor en hartstocht je boerderij, leefde vrij en volop in mijn ogen.

  Dat je nu overlijdt valt me ontzettend zwaar. Je was ontzettend attent en lief en overal bij betrokken waar je hart van vol van was. We hebben elkaar meerdere malen opgezocht of zijn elkaar dan weer ‘toevallig’ tegen gekomen. Het klikte en het klopte gewoon.

  Dat dit nu gebeurt maakt me heel verdrietig. En het geeft me ook kracht. Niet meer miepen, over die stomme dingen zoals ik dat weleens kan doen en daardoor mezelf klein houd. Maar het gewoon doen. Gaan. Voluit leven. Met mn poten in de klei. Zoals jij dat zo mooi deed tussen de asperges.

  Dat jij bent gegaan is voor de wereld een groot gemis. Maar ik neem je voor altijd mee mooie ster. Ik hou van je, heel veel liefde en zwaai af en toe eens naar beneden ❤️ Bedankt dat je er was voor ons

  Like

 24. Wist niet wat ik las, totaal overdonderd en van slag Marielle, overleden aan een hartstilstand, en nog zo jong. Wat heeft zij veel betekend naar de ligfietsvereniging en daar buiten zoals ik het allemaal lees. Wens de familie Bakker veel sterkte.

  Like

 25. Verstomd door dit verschrikkelijke onheilsbericht, wij verliezen een markante ondernemende Dame. Wij wensen de alle familieleden veel sterkte in de komende tijd.

  Like

 26. n
  Niet te bevatten zo onverwacht , veel sterkte voor alle familie en vrienden gewenst, iedereen zal haar erg missen Mariëlle was een icoon voor Blaricum Saskia en Jan Paul Zumpolle

  Like

 27. Wat een verschrikkelijk bericht. Niet te bevatten. Intens verdrietig. Altijd zo actief, creatief en initiatiefrijk. Steeds vol met plannen. Mariëlle heeft met de aspergeboerderij veel bijgedragen aan het unieke agrarische karakter van Blaricum. Wat zal het dorp haar missen. Veel sterkte voor de kinderen en verdere familie. Erwin Capitain

  Like

 28. Marielle dat als klein meisje dat elke zaterdagmorgen voor onze deur stond om mijn zusjes op te halen omdat ze samen op meisjesvoetbal zaten in Eemnes.
  Marielle die regelmatig bij ons sliep en waar we de grootste lol mee hadden (Veel kussengevechten).
  De vele feesten bij Marielle haar ouders op de boerderij aan de Angerechtsweg. Waar onder het feest van de niet geslaagde.
  De boerderij die ze zelf overnam.
  Door verhuizing naar Amsterdam heb ik Marielle de laatste jaren niet veel meer gesproken.
  Maar ik heb alleen maar mooie en en fijne herinneringen.
  Familie vrienden heel veel sterkte met verwerken van dit zware verlies,
  Marielle R.I.P.

  Michel van der Geest

  Like

 29. Verslagen door dit verschrikkelijke bericht. Marielle heeft heel wat ritjes gemaakt naar Vinkeveen en wij naar haar in de aspergetijd. Niet te bevatten. Zo jong, ondernemend en meelevend. Heel veel sterkte voor de familie om dit enorme verlies te verwerken.

  Like

 30. Wat een diep triest bericht, ik ben er écht kapot van! ……
  Ik heb een aantal keer bij Mariëlle mogen staan tijdens de atelierroute, de laatste keer dit jaar nog. Het was altijd weer een feestje en daar had zij, iedere keer weer, een groot aandeel in. Er was wel eens wat tijd om gezellig met haar te praten over alles wat.haar bezighield haar passie voor de onderwijssystemen onder andere. Ik heb haar zo afgelopen september eigenlijk pas een beetje beter leren kennen en een nog grotere bewondering voor haar gekregen dan ik al had….wat een kanjer!
  Ze heeft immens veel gedaan voor Blaricum, voor ons en voor zovelen ik vind eigenlijk dat ze een lintje verdiend ….hoe regelen we dat…postuum? en waarom waarom ga nou juist jij Mariëlle.. onze spil……Ik zal je zo missen! Heel veel sterkte voor de kinderen, familie en vrienden…dit is ondragelijk!

  Like

 31. Dag lieve marielle bedankt voor je enorme gastvrijheid en aandacht. Hoop dat het goed is daar waar je nu bent. Je laat veel moois achter. X

  Like

 32. Dit kan niet waar zijn…. ook al woon ik niet meer in Blaricum. Haar gezicht zullen we missen…. veel warmte en sterkte voor de familie….

  Like

 33. Niet te bevatten. Hoop, trots en icon van Blaricum van mij generatie heeft ons op veel te jonge leeftijd verlaten. Ik wens de familie en vrienden heel veel sterkte.

  Like

 34. Tjeetje wat een vreselijk bericht. Zo jong, energiek en levenslustig en dan op deze manier weg…
  Immens veel sterkte voor haar kinderen en familie, vrienden en alle mensen om haar heen die haar ontzettend zullen gaan missen.

  Like

 35. Wat een schok. Wat me vooral zal bijblijven is je altijd gulle lach. Je was het slimste meisje van de klas maar altijd met de beentjes op de grond. Heel veel sterkte voor alle nabestaanden. Rust zacht Marielle. Jan en Corine Bezuijen.

  Like

 36. Ongelooflijk…..veel te jong en nog volop in de bloei van haar leven. Wat zullen we haar missen in het dorp. Ik wens de familie en vrienden heel veel sterkte toe.

  R.I.P Mariëlle

  Like

 37. Lieve Marielle,….Waarom jij???….. Zo’n getalenteerde mooie jonge vrouw, zo’n kanjer met nog zoveel beloftes in je voor de toekomst.

  Warm,Krachtig,creatief, heel vindingrijk ,uniek en vooral een mensen mens,die heel Blaricum bij elkaar bracht met haar zorgzame ,aandachtige en gastvrije activiteiten.
  Blaricum rouwt om een lege plek, die niet op te vullen is’!!
  Marielle blijf je prachtige weldoende en helende energie over ons uitstralen van waar je ook bent, want die gaat nooit verloren———
  Lieve kinderen,Cees ,verdere familie en vrienden—-Mijn hart rouwt met jullie mee en hopelijk kan dit hartverwarmende memoriam via oog op Blaricum een steun voor jullie zijn in dit grote verdriet.
  Ria van Everdingen

  Like

 38. Wij hoorden dit diep trieste nieuws gisteren. Een groot verlies voor Blaricum en een nog groter verlies voor de familie, dus alle sterkte voor hen!
  Gjalt Dijkstra en Anita Rodwell

  Like

 39. Lieve Mariëlle, jij bent en blijft voor mij altijd een icoon van Blaricum, en wat gaan wij jou missen hier in het dorp met jouw gulle vrolijke, soms overduidelijke mening en ideeen maar altijd de Vrouw waar zoveel mensen van hielden, lieverd rust zacht ! en ik wens de kinderen, haar lieve vader (waar ze zo trots op was en om zijn bedrijf te mogen leiden) familie en vrienden veel kracht en sterkte met dit verlies. Alita

  Like

 40. Hoorde gisteravond dit trieste nieuws. Kon en kan het nog niet bevatten. Een brok leven en energie Doodzonde Sterkte Kees en familie Joop wallenburg

  Like

 41. Wederom een mooi stukje Blaricum verloren en dat nogwel in de vorm van een lieve vrouw en ondernemer!!
  Laten wij met z’n allen de blauwe zone maar achter ons laten en een beetje positief leven en vooral
  Lief zijn voor elkaar!

  Like

 42. Tot mijn grote onsteltenis heb ik kennis genomen van dit vreselijke nieuws als overbuurman. Bij het passeren van haar boerderij raakte ik altijd geïnspireerd door haar arbeidsethos. Dit ging gepaard met authentieke levenslust wat mij eveneens inspireerde en mede daardoor nog moeilijker te bevatten dat ze er niet meer is. Ik wens alle nabestaanden veel sterkte toe.

  Like

 43. Wat heb je dit geweldig mooi verwoord. Vooral de eerste foto toont het harde werken war ze voor stond. Kijk eens naar die “werkzame” armen en dan toch altijd die mooie lach. We zullen de foto’s gaan missen.

  Like

 44. Wat een mooie vrouw die vol passie over haar werk kon vertellen. Ik woon nog niet zolang in Blaricum en heb in Augustus mijn 65ste verjaardag gevierd iedereen vond het super en zo’n enthousiaste vrouw . Ze zal zeker gemist wooden . Wens de familie veel liefde en kracht toe

  Like

 45. Lieve familie heel veel sterkte met dit grote verlies. Nooit meer vrolijk fietsend naar Goedlachse Mariel de lekkerste Asperges halen. Onze oprechte deelneming

  Like

 46. Een paar weken geleden at ik nog een bordje aardpeertjes en bietjes uit eigen tuin, in jouw keuken……. en nu ben je van ons weggegaan. Ik kan het niet bevatten. Rust zacht lieve Mariëlle.

  Like

 47. Lieve familie, hoe tragisch is dit bericht,. Wij hebben samen met alle meisjes van het damesvoetbal in Eemnes een hele leuke tijd gehad met alleen maar fijne herinneringen en Marielle was er met haar sterke sportieve persoonlijkheid erg aanwezig, altijd vrolijk en een beetje de kar trekken als er wat te vieren was zoals in het kasteel in Vorden. Wat een gemis.voor jullie. Heel veel sterkte.
  Saskia en Wiet . Trainers en coaches van het damesteam Eemnes

  Like

 48. Ongelofelijk, zo’n hard werkende midden in het leven staande vrouw, ineens weg.
  Gecondoleerd en ik wens de familie en vrienden heel veel kracht en sterkte in deze zware tijd!

  Like

 49. Collega Aspergeteler uit België.
  Heb ook het vreselijke nieuws vernomen via Facebook.
  We smsten vaak over de aspergeteelt.
  En alsook wat het leven te bieden had.
  Het laatste dat ik ervan vernomen had, was dat ze leerde duiken.
  En nu dit vreselijke nieuws.
  Ik vind het een heel triest einde.
  Zo een prachtige vrouw.

  Like

 50. Dit vreselijk nare nieuws bereikte mij vandaag (zaterdag) en ik ben er geschokt door. Ik wens Mariëlles dierbaren en familie alle sterkte toe. Jarenlang heb ik met Mariëlle als haar uitgever mogen samenwerken bij een bekende lesmethode Nederlands en ik bewaar daar heel goede herinneringen aan. Ze was ook als auteur een bijzonder mens.

  Ruud Alers, freelance uitgever

  Like

 51. Ik kende Mariëlle niet goed, maar ben toch geschokt door het bericht van haar overlijden… Jaren geleden, toen ik nog op de IJslanders reed, kwam ik elke week op de boerderij. Mariëlle was altijd enorm aardig voor mij en alle anderen. Wat vreselijk dat zij zo jong het leven heeft verloren! Ze laat een grote leegte achter in Blaricum, een leegte die niet op te vullen is. Mijn gedachten gaan uit naar haar dochters, wat een onbeschrijfelijk groot verdriet om je moeder te moeten missen… Mijn gedachten gaan ook uit naar haar vader, de rest van haar familie en haar vrienden. Lieve mensen die Mariëlle lief hadden: ik wens jullie alle sterkte en kracht van de wereld toe na dit grote verlies!

  Like

 52. Verschrikkelijk… hier heb ik nauwelijks woorden voor! De altijd enthousiaste en ondernemende Mariëlle is niet meer…
  Wat een gemis voor Blaricum. Rust zacht Mariëlle en ik wens haar naasten heel veel sterkte met dit verlies.

  Marjon Walvis

  Like

 53. Terug van vakantie en dan hoor je dit trieste bericht ! Ik kan de juiste woorden niet vinden want die zijn er Niet!! Familie en vrienden, ik wens jullie veel steun van elkaar toe.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s