Op campagne

Raadslid Rob Bruintjes – voorheen lid van een dorpspartij – presenteert deze week zijn nieuwe partij DAB – Democratisch Alternatief Blaricum. Vanavond is hij vanaf 20:00 uur te vinden in Restaurant Bruis in de Meent. Bruintjes verwacht bij de raadsverkiezingen in maart 2018 zeker drie zetels te halen. Daarbij laat hij diverse (mogelijke) veranderingen in de locale politiek buiten beschouwing, zoals het ter ziele gaan van een of meer dorpspartijen en de komst van een locale PVV, een locale Partij voor de Dieren en natuurlijk Oog op lijst 11.

Een gedachte over “Op campagne

  1. Met een goed ploeg mensen aan de slag geweest met de voorbereidingen. En nu wordt het programma in deze dagen verder gevuld. Voor een deel face to face en voor een deel via de (social) media. Een partij dor en voor de inwoners. Dit proces loopt door tot aan de verkiezingen en daarna. Dus een dynamische partij die op de actualiteit in kan spelen en de inwoners direct betrekt bij de besluitvorming in Blaricum.

Geef een reactie