Oog op Blaricum

21 februari 2017

Eh … moet dat?

Filed under: natuur,veranderingen,vragen — Oog op Blaricum @ 17:08

2 Comments »

 1. Tja soms moet dat om een aantal redenen:

  1. De bomen zijn ziek en lopen een gevaar om bij wind om te vallen.
  2. De bewoners zijn ze zat , het ontneemt zomers al hun licht. En door ze te kappen en er kleine boompje voor terug te zetten hebben de huidige bewoners voorlopig genoeg zonlicht. 🙂

  Kan mij nog een zaak herinneren aan de de Naarderweg waar een oud gemeentepand stond vol met prachtige bomen die absoluut niet ziek waren. Deze werd verkocht aan een makelaar die het voor mekaar kreeg om na de koop direct alle bomen te kappen. Waar de wethouder stond te kijken welke mongool er een vergunning had gegeven.
  Oog ik hoop dat deze bomen ernstig ziek zijn. Dan hou ik er een goed gevoel aan over.
  We gaan voor optie: 1

  Comment by Harold van Esch — 21 februari 2017 @ 19:57 | Beantwoorden

 2. Betreurenswaardig dat er opnieuw een rest karakteristiek Blaricum vernield wordt . Betreurenswaardig dat het verkeerde soort kopers van deze mooie restjes Blaricum zo bediend worden door de cultuurbarbaren . Het huis is door architekt Elzinga ontworpen . Een steenworp afstand op de William Singerweg staat het huis van mijn overleden schoonouders , ook ontworpen door dezelfde architekt en is ook omgeven door een houtwal met veel prachtige oude bomen rondom . Voor hoelang nog ? Een biotoop van vele dieren wordt hun ontnomen . Uilen , vleermuizen , vogels , eekhoorns , egels etc. etc. Een prachtige houtwal VERNIETIGD . Reaktie van Maria Piel .

  Comment by rubenpiel77@gmail.com — 22 februari 2017 @ 00:02 | Beantwoorden


RSS feed for comments on this post.

Geef een reactie

Powered by WordPress.com.

%d bloggers liken dit: