Oog op Blaricum

17 maart 2017

Goed gedaan, jochie

Filed under: zaken — Oog op Blaricum @ 18:37

Makelaar Jacques Walch (l) overhandigde vanmiddag in Café d’Ouwe Tak aan Frans Ruijter een exemplaar van de verse Lentegids. In feite gaat het om nummer 1 van jaargang 11 van Exclusief Wonen in het Gooi, waarvan (ook al) dorpsgenoot Erwin Feekes hoofdredacteur is. Dit magazine bevat tal van lezenswaardige artikelen, advertorials en advertenties over vastgoed-gerelateerde onderwerpen, alsmede een deel van het woningenaanbod van Voorma en Walch en andere kantoren. Zo, dit was de intro.

Frans Ruijter wordt door Jacques Walch ook wel de locale VVV genoemd – vanwege zijn onwaarschijnlijk grote kennis van de gemeente, en dan vooral details, bloedlijnen en gekruide geschiedenissen. Ruijter heeft in het blad de gelegenheid gekregen uitgebreid te vertellen over de te koop staande ‘De Dietse Hoeve’ (anno 1640), op hoek Angerechtsweg/Mosselweg/Binnenweg. Zijn informatie is opgeschreven door Erwin Feekes. Na het plechtige moment en nog wat wederzijdse informatie en grapgrollen, was er bier, waren er ballen en het leven was goed.

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Geef een reactie

Powered by WordPress.com.

%d bloggers liken dit: