Oog op Blaricum

18 maart 2017

Integratie gelukt

Filed under: straatbeeld — Oog op Blaricum @ 09:18

4 Comments »

 1. Totaal mislukt zal je bedoelen. Dat is geen integratie,dat zijn intense graaiers.

  Oog: beiden?

  Comment by Stef van den Bergh — 18 maart 2017 @ 21:23 | Beantwoorden

 2. Ervan uitgaande dat het ‘mislukt’ en ‘graaien’ slaat op de rechter voiture … los van het feit dat smaken verschillen waar mag het ‘graaien’ dan wel op gebasseerd zijn ? Op het feit dat iemand zoiets kan betalen ? … kom op zeg …

  Comment by M. Nobel — 19 maart 2017 @ 14:02 | Beantwoorden

 3. Over smaak valt idd niet te twisten , wel over het gevoel dat naar mijn idee Blaricum de laatste 10 a 15 jaar ten prooi is gevallen aan veel zeer welgestelden die met hun al of niet eerlijk verdiende geld de gemoedelijke dorpssfeer die hier altijd gewoon was nogal om zeep helpen met hun zwaarbeveiligde villa’s en protserige bolides.
  Het doet zeer aan mijn ogen als je per fiets of lopend door Blaricum gaat en al die overdreven rijkdom moet aanschouwen. Het gaat niet om die ene bovenstaande auto maar over de gelukte integratie wat volgens mij dus meer opgedrongen over de top bezitterigheid is. Mag het wat minder minder misschien.

  Comment by Stef van den Bergh — 20 maart 2017 @ 20:48 | Beantwoorden

 4. 4. Ik vind ze allebei leuk! En dat geldt zeker voor de genuanceerde humor van de fotograaf.

  Comment by Erwin Feekes — 22 maart 2017 @ 10:08 | Beantwoorden


RSS feed for comments on this post.

Geef een reactie

Powered by WordPress.com.

%d bloggers liken dit: