Oog op Blaricum

19 mei 2017

Woede om De Woensberg

Filed under: kwesties,nieuws — Oog op Blaricum @ 10:46


5 Comments »

 1. Was deze bijeenkomst in de media aangekondigd?

  Comment by H.D. Plugboer — 19 mei 2017 @ 15:19 | Beantwoorden

 2. Onbegrijpelijk is dat mogelijke consequenties voor begraafplaats De Woensberg hier niet eens worden genoemd. Van de gemeente Blaricum mag om duidelijke redenen worden verwacht dat alles in het werk wordt gesteld om daar elke vorm van overlast tegen te gaan. Zo dat nog niet is gebeurd, mogen wij hopen dat Blaricum hierover snel met de gemeente Huizen in overleg zal treden.

  Oog: de bestuurskracht van Blaricum (en Huizen) is ontstellend gering

  Comment by Leo Schiltmans — 19 mei 2017 @ 17:16 | Beantwoorden

 3. De gemeente Blaricum heeft Hier een CRUCIALE rol om misschien wel de grootste vernietiging van authentiek Blaricum te VOORKOMEN . Er zijn fotos van de geschiedenis van Oud-Oost in Amsterdam op het internet uit de jaren voordat Nazi-Duitsland de Joodse bewoners deporteerden , fotos van Joodse kinderen , uit Oud-Oost die hier rondom de Woensbergen een heerlijke zomervakantie hadden . Blaricum heeft een Jeugdherberg gehad ,nooit meer teruggekomen .Het ALLESOMZICHheenSNAAIENDE Kapitalisme moet tot een halt gedwongen worden . De bewoners die zich verenigd hebben in de WOENSBERGGROEP , ik wil daar graag lid van worden , moeten eens beseffen dat degenen tegen zij zich nu verenigd hebben hun eigen SOORT zijn , aanhangers van DESTRUCTIE omwille van het snelle geld . Reaktie van Maria Piel .

  Comment by rubenpiel77@gmail.com — 20 mei 2017 @ 10:49 | Beantwoorden

 4. Verkopen aan omwonenden met als oogmerk het op die manier aan de natuur terug te geven? Een bezoek aan het Dromenlaantje leert dat deze constructie allesbehalve de garantie is dat het doel teruggeven aan de natuur wordt bereikt. En wat gebeurt er dan met de rest van het campingterrein, de Caliskamp? Ooit bezit van mijn oma, Aal Eggenkamp-de Graaf en haar zus Pé. Onteigend door de gemeente Blaricum…

  Comment by Linda Eggenkamp — 20 mei 2017 @ 21:22 | Beantwoorden

 5. Lees ik het nou goed, Oog? Wordt er echt met de (zelfverzonnen?) term ”sociale scheefheid” gepareerd? Dus eerst profiteren van alle belastingmazen die ons land kent en vervolgens de ”minder bedeelden” niet in je buurt willen hebben? Aan welke kant zit die scheefheid dan precies, zou ik ze willen vragen…

  Comment by Daan Vos — 21 mei 2017 @ 11:58 | Beantwoorden


RSS feed for comments on this post.

Geef een reactie

Powered by WordPress.com.

%d bloggers liken dit: