3 gedachten over “Gele zone, blauwe zone, mentale zone …

  1. Van mij (bewoner Schoolstraat) mag de blauwe zone zsm opgeheven worden. Best vervelend als je als bewoner je auto niet meer in de (toch al smalle) straat kwijt kunt en/of je uitrit blokkeren omdat het parkeren zich naar ‘net buiten de blauwe zone’ verplaatst heeft, en de blauwe zonne plekken soms voor een groot deel leeg zijn. Een kleine persoonlijke studie laat zien dat de ‘net buiten de zone’ parkeerders vooral bezoekers van blaercom zijn, eigenaren/winkelmedewerkers en toeristen zijn. Ik krijg ook veel de vraag hoelang er geparkeerd mag worden in de blauwe zone. En wannneer de blauwe kaart niet nodig is. Deze onduidelijkheid zorgt er voor dat men, ook al is het niet nodig, toch op zoek gaat naar een plek buiten de zone.

    Like

  2. De heer J.J. Ockhuisen woont vermoedelijk aan de Schoolstraat tussen de Middenweg en de Eemnesserweg. Dit deel van de Schoolstraat is idd smal en de oplossing zou zijn een parkeerverbod. Opheffen of uitbreiden van de blauwe zone lost op dit weggedeelte niets op. Parkeren moet worden verboden !

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s