Oog op Blaricum

12 juli 2017

Gele zone, blauwe zone, mentale zone …

Filed under: straatbeeld — Oog op Blaricum @ 08:59

… het valt allemaal niet mee – dat is géén geheim.

3 Comments »

  1. Van mij (bewoner Schoolstraat) mag de blauwe zone zsm opgeheven worden. Best vervelend als je als bewoner je auto niet meer in de (toch al smalle) straat kwijt kunt en/of je uitrit blokkeren omdat het parkeren zich naar ‘net buiten de blauwe zone’ verplaatst heeft, en de blauwe zonne plekken soms voor een groot deel leeg zijn. Een kleine persoonlijke studie laat zien dat de ‘net buiten de zone’ parkeerders vooral bezoekers van blaercom zijn, eigenaren/winkelmedewerkers en toeristen zijn. Ik krijg ook veel de vraag hoelang er geparkeerd mag worden in de blauwe zone. En wannneer de blauwe kaart niet nodig is. Deze onduidelijkheid zorgt er voor dat men, ook al is het niet nodig, toch op zoek gaat naar een plek buiten de zone.

    Comment by Jaco J. Ockhuisen — 12 juli 2017 @ 09:21 | Beantwoorden

  2. De heer J.J. Ockhuisen woont vermoedelijk aan de Schoolstraat tussen de Middenweg en de Eemnesserweg. Dit deel van de Schoolstraat is idd smal en de oplossing zou zijn een parkeerverbod. Opheffen of uitbreiden van de blauwe zone lost op dit weggedeelte niets op. Parkeren moet worden verboden !

    Comment by Peter van den Breemer — 13 juli 2017 @ 01:58 | Beantwoorden

  3. Bijna vakantie !! Dan kunnen we weer fietsen!!!

    Comment by marjanneke geesink — 14 juli 2017 @ 17:02 | Beantwoorden


RSS feed for comments on this post.

Geef een reactie

Powered by WordPress.com.

%d bloggers liken dit: