Oog op Blaricum

12 juli 2017

Snelheidremmend – dat wel, ja …

Filed under: kwesties — Oog op Blaricum @ 12:23

MelkwegGNR wil deze bocht reconstrueren – omwonenden zien dat niet zitten – fietspassanten en voetgangers waarschijnlijk wel.

1 Comment »

  1. Met grote regelmaat ben ik hier een fietspassante . Er is altijd heden autoverkeer dat met snelheid ,komend vanuit Laren , de bocht neemt naar links en in de huidige VERNIETIGING van het VOORMALIG MOOI Kleine Heitje het oorspronkelijke fietspad ook gebruikt . Ik ben voor reconstructie waarbij de gesnaaide bermen weer bij de openbare ruimte gaan behoren en waar een wegversmalling komt vanaf de toegangspoorten van aan weerskanten de laatste woningen aan de Melkweg . Een wegversmalling ten behoeve van de overgebleven natuurwaarden en wat weer alleen toegankelijk is voor voetgangers en fietsers. Reaktie van Maria Piel .

    Comment by rubenpiel77@gmail.com — 12 juli 2017 @ 13:17 | Beantwoorden


RSS feed for comments on this post.

Geef een reactie

Powered by WordPress.com.

%d bloggers liken dit: