Oog op Blaricum

16 september 2017

Tegenvallende tijdelijkheid

Filed under: kwesties,straatbeeld — Oog op Blaricum @ 14:59

De Lions-oldtimers dachten vorig weekend: We gaan de plaatsen van de oldtimers dit jaar ’s even goed markeren. Niet met krijt, maar met een fijne spuitbus.’ Waarop stond dat het spul vooral voor tijdelijk buitengebruik was, en na een paar regenbuitjes weer zou zijn weggespoeld. Niet dus. Hardnekkig als wat. Diverse pogingen om (na de hoosbuien van afgelopen week) ruim honderd getallen te verwijderen, mislukten. Vandaag zijn de cijfers benaderd (…) met verfafbijt. Dat lijkt te werken. De milieuvraag zullen we maar niet stellen. Volgend jaar gewoon weer krijt – past meer bij oldtimers.

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Geef een reactie

Powered by WordPress.com.

%d bloggers liken dit: