Lijsttrekkersdebat

Blaercom – 61 aanwezigen, waarvan circa 80% op een van de kandidatenlijsten staat, 10% supporter of zoiets
en 10% (6 of 7 personen) volgens gespreksleider Kent Hanson ‘gewone burgers’.
Blaricum heeft ongeveer 7500 stemgerechtigden.
Het Oog-stembusadvies komt dinsdag 20 maart.

2 gedachten over “Lijsttrekkersdebat

 1. Lijkt mij duidelijk dat er voor deze partijen een hoop werk aan de winkel is om de lokale burger geintresseerd te krijgen in hetgeen deze partijen te melden hebben.
  Ikzelf ben erg geintresserd in ‘echte’ politiek, maar de politieke folders die wij hebben mogen ontvangen de afgelopen waren van een dusdanige inhoud en niveau dat ik vandaag niet op deze meeting ben afgekomen. Kijkend naar de foto incl onderschrift met de aanwezigen denk ik: dat is een goede keus geweest.

 2. En daarmee is alles gezegd. Als een van de jongst aanwezigen (45+) viel ik bijna in slaap en vertrok dus ook in de pauze. Totaal gedesillusioneerd over zoveel conservatisme en egoïsme.
  Er zat de boven beschreven groep: 60plus, babyboomers en ouder, pensioen veilig of nog net VUT regeling gekregen. Algemene mening: laten we alles bij het oude houden, alles doen om ons vergrijzende leven goed te maken. Het gaat om ons ouderen en na ons de zondvloed!

  Nee ik dacht nog te stemmen op partij A, maar na deze halve avond is het duidelijk. De commissaris van de koning ziet het goed. Niets doen betekent dat Blaricum het Openlucht museum wordt van Gooistad!

  Geen enkele toekomst visie, toekomst voor de jeugd, volgende generaties en daarnaast het continenten van huidige plezierige leven. Geen visie op onderwijs, ondernemerschap in het dorp,jeugdbeleid, digitalisering/ glasvezel etc etc

  Nee laten we hopen dat er snel een groot Gooiland komt (net als bij de Rabobank al enige tijd geleden). Dat er inspraak is en ruimte voor innovatie, toekomst visie en een sociaal regionaal beleid. Natuurlijk worsen bepaalde locale zaken (geschiedenis, natuur en zorg) daarbij behouden. Stil stond is achteruitgang, verandering hoort daarbij!

Geef een reactie