4 gedachten over “Voor of tegen iets/iemand

  1. De Prins Hendriklaan is een lelijke snelbaansweg geworden . Protserig ,gevaarlijker dan het was . Reaktie van Maria Piel .

    1. Niet altijd zo negatief als dingen vernieuwd worden. Zeer snel alles opgeleverd. Die weg ziet er prachtig uit. Met snelheidsremmende voorzieningen. Keurige fietspaden en oversteekplaatsen. Hier en daar wat van dieren kruip-door-sluip-door buizen voor alle lieve beestjes.

  2. Geen Doorsluip doorkruipen voor kleine beestjes; de hekken en snelheidsbeperkingen zijn bedoeld om ‘groot wild’ dat viaduct oversteekt te beschermen tegen ons in auto (en omgekeerd)

    Oog: andere stemmen zeggen dat het hek bedoeld is om het legale bermparkeren op Koninging Emma en idem Wilhelminalaan (verder) te ontmoedigen – hetgeen discutabel zou zijn; gezien de locatie van het viaduct (natuurbrug?) is bovenstaande info niet erg geloofwaardig

Geef een reactie