2 gedachten over “De enige oplossing …

  1. Met de kermis, met Koningsdag, met brandweerwedstrijden: nooit parkeerwachters, nooit linten, nooit borden borden en nooit foutparkeerders. Met de aspergefeesten: wel linten, wel borden, wel parkeerwachters en altijd foutparkeerders. Het bord waarin wordt verzocht de auto’s schuin in de berm te plaatsen, werkt dit stoepparkeren overigens in de hand. De berm is te smal voor de langere auto’s waarmee de doorsnee-asperge-eter naar de neng komt. En dan ga je met je bolide liever een voetpad blokkeren, dan dat je voor- of achterwielen op de drukke Bergweg staan met het risico dat er iemand tegen aanrijdt. Parkeerwachter, neem een Red Bulletje voor je aan je taak begint, want je scherpte is hoogstnoodzakelijk met deze chauffeurs.

  2. Op deze locatie niet meer laten parkeren, maar op een locatie buiten dit gebied en zorgen voor pendelbussen. Dit blijft anders een steeds terugkerend probleem.

    Oog: tien jaar geleden was ‘elders parkeren (Oranjeweitje)’ onderdeel van het concept, maar dat is geschrapt omdat … de bereidheid van de gasten om een stukje te lopen of zo gering zou zijn

    Oog: het is een van de vele voorbeelden van de locale bestuurlijke zwakte – na 10 jaar nog steeds niet zoals het hoort …

Geef een reactie