Waar is dit schaap?

Annelies Moolenaar van de Tweede Molenweg bericht:
‘Paar dagen geleden is ons zware mooie beeld (erg Blaricums namelijk een schaap) gestolen uit onze tuin op de Tweede Molenweg. Het is teruggevonden in een oud winkelwagentje bij het Tolhuisje Blaricum/Laren op de Schapendrift. Door buurtbewoners is hier een foto van gemaakt – maar niemand wist hoe of wat. Totdat wij een oproepje hebben gedaan en toen kwam de tip met foto tevoorschijn. Wij zijn meteen gaan kijken maar helaas: het wagentje stond er nog wel maar het schaap was verdwenen. Er zaten overigens nog meer spullen in het wagentje. Een mysterie maar eigenlijk ook een beetje vandalisme tegelijkertijd. Wellicht vinden we zo ons schaap weer terug.’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s