Kiss+Ride-strook veiliger???

14:32 uur: negen auto’s, geparkeerd, geen bestuurder aanwezig, zes zijn sowieso verkeerd komen aanrijden.
Plus: geen een heeft een invalidenkaart. Waar moeten nu houders van zo’n kaart parkeren? – Voorheen hadden zij hier wel een plaats …

Dit dus: a) links een openstaand portier over de rijbaan; b) auto rechts vond geen plaats, dan maar toeteren en kind moet de weg oversteken. Veiliger?

Een gedachte over “Kiss+Ride-strook veiliger???

  1. Hallo Oog met regelmaat zie ik uw berichten over de parkeer problemen van de gemeente Blaricum. De ergernis is groot dat is duidelijk te zien. Mijn vraag is wie u hiermee wilt bereiken? De gemeente of de bewoners? Als het aan de gemeente is gericht mogen zijn eens gaan beantwoorden waar de 5 BOA’s nu zijn dagelijks. Als u een statement wilt maken naar de bewoners is het misschien een leuk idee, om als u toch as vrijdag 300 interessante foto’s voorbij laat gaan, de geschiedenis van de “WEL” handhavende BOA’s voorbij laat komen. Denk aan de niet altijd geliefde Henk Mispelaar of Harold van Esch. Deze zorgde voor een verkeers- veilige en toegankelijk omgeving. Ik zal u een foto zenden van de huidige bezetting BOA’s per BEL gemeente. Dat komt gemiddeld op 2 BOA’s per dorp. Misschien dat de wethouder eens haar fijn kan uitleggen wat hun dagelijkse bezigheden nu zijn. Ik kan de wethouder vertellen dat ik alleen net zo hard werkte als de nu 5 huidige BOA’s samen. Financieel gezien ben ik dan ook nog goedkoper en krijgt men waar voor zijn geld.

Geef een reactie