Brandweer viert zijn voorspoedigheid

Vanmiddag heeft Brandweer Post Blaricum afscheid genomen van Ivo Blokdijk. Tevens zijn diverse manschappen vanwege behaalde opleidingen en jubilea in het zonnetje gezet. De daarbij horende versierselen, diploma’s en bloemen werden uitgereikt door burgemeester Joan de Zwart en postcoördinator Hans van Riet. Deze vertelde nog over 2018 dat er 182 meldingen waren ontvangen, waarvan 72 vanuit buiten de gemeente. Mede door de terugkeer van de TAS-2 zal de regionale inzet van Post Blaricum verder toenemen. Overigens kan de Post steunen op een uitstekende bezetting, plus een goede aanwas van aspirant-manschappen. Dat heeft zich in 2018 in fraaie wedstrijdresultaten vertaald. Ook vanuit het regiobestuur werden over de Post waarderende woorden gesproken. Bovenaan het verlanglijstje staan betaalbare huurwoningen voor manschappen in Blaricum-Dorp.

Een gedachte over “Brandweer viert zijn voorspoedigheid

Geef een reactie