Officier Marilou

In aanwezigheid van Koningin Máxima (met speech) heeft burgemeester Joan de Zwart – Bloch vanmiddag in het hoofdstedelijke Tropenmuseum een koninklijke onderscheiding uitgereikt aan Marilou van Golstein Brouwers. Zij is benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau.
De rol van mevrouw Van Golstein Brouwers is baanbrekend geweest en een voorbeeld voor het gehele Nederlandse beleggingswezen. Mede door haar inspanningen van de afgelopen 25 jaar als bestuurslid van diverse Nederlandse en internationale organisaties die zich bezig houden met de promotie van ‘inclusive finance’, heeft het begrip impact beleggen aan invloed gewonnen.

Een gedachte over “Officier Marilou

  1. Met deze nieuwe achtergrond kan ik de commentaren niet goed meer lezen, maar ik moet zeggen dat het wel mooi kleurig is.
    Groeten.

    Oog: mooi kleurig? leg uit …

Geef een reactie