2 gedachten over “Heg weg?

  1. Een tweede blooper. 30 meter verderop – bij de beschoeiing van de parkeervakken van de Wetering – ook zo’n situatie. Bosschages blokkeren de vrije doorloop. Gemeente niet bereid er iets aan te doen.

    Like

  2. De zebra is nu ook achter de bosschage op de rijweg aangebracht. Nu alleen de bosschage nog snoeien. Als dat gebeurt, zou ik zegge, gelijk even doorlopen en de doorgangen bij de parkeervakken aan de Wetering aanpassen door ook daar de bosschage te snoeien. Moet toch niet zo moeilijk zijn.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s