Mooi hoor, die bloembak – maar …

… het gaat om de nieuwe inrijverboden: voor Achterom tussen Binnendoor en Huizerweg (links) en voor Binnendoor (van Achterom naar de Torenlaan). De linker geldt niet voor fietsers en brommers, de rechter wel. En laat nu juist die rechter (dus het Binnendoor naar de Torenlaan) met name ’s middags in die richting worden gebruikt door tientallen zo niet honderden scholieren op weg van school in Huizen naar thuis in Eemnes en Laren. Terwijl de fiets-/brommer-uitzondering weer wel geldt op het andere gedeelte van het Binnendoor (tussen Huizerweg en de bloembak, 2e foto). Dus …

5 gedachten over “Mooi hoor, die bloembak – maar …

  1. Misschien wel handig om er kerstverlichting in te hangen. Nu is het wachten op de eerste fietser of brommer die in het holst van de nacht hier tegen aan rijd.

    Like

  2. Knap staaltje onlogica voor fietsers. Een geruststelling, als er toch al niet wordt gehandhaafd op vanuit Huizen rechtsaf slaande auto’s naar de landingsbaan, en vrachtwagens alhier, hopen we dat dat zeker ook geldt voor de milieuvriendelijke fietsers die logisch door het dorp gaan.

    Like

  3. Best handig zo’n parkeerverbodbord en stopverbodbord aan het begin van een straat waar je überhaupt niet mag inrijden….

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s