Eurovisie Songfestival 2020 op ’t Harde

Oog heeft nagedacht (…) en vastgesteld dat ’t Harde een werkelijk unieke locatie is om het Eurovisie Songfestival 2020 te huisvesten. Er kunnen ten minste 17.500 toeschouwers worden ontvangen en voorts is er meer dan genoeg ruimte om alle voorzieningen een plaats te geven. In het Madonna-paviljoen zullen zang- en danslesjes worden gegeven. De presentatie zou kunnen worden verzorgd door Gordon, terwijl de diverse in de gemeente woonachtige muzikale kunstartiesten smaakvolle pauzenummers kunnen brengen.
Het lijkt erop dat hier een mooie uitdaging ligt voor de plaatselijke horeca om dit evenement samen met John de Mol van Talpa en de Buitendienst van de BEL te organiseren. Daarmee zou het Songfestival een weergaloze uiting zijn van het gezegde ‘waarin een klein dorp groot kan zijn.’ Wordt vervolgd – dat is wel zeker.

5 gedachten over “Eurovisie Songfestival 2020 op ’t Harde

  1. Super, doen. Blaricums Muziekfestival XXL. Ben benieuwd of het ministerie van Binnenlandse Zaken dan wel de agenten sponsort die nodig zijn voor dit evenement!

    Like

  2. Om dit plan te realiseren moet er toch eerst een “proef” worden gedaan. DE KERMIS in augustus 2019! De artiesten kunnen daar hun zang ten gehoren brengen op de podia en de 3 plaatselijke horeca-ondernemers gaan gezamenlijk drank en hapjes verzorgen voor de toehoorders. Plaats voor iedereen op de VIP/meet&greet area!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s