Festival zoekt slaapplaatsen

Beste Blaricummers,

Zoals jullie hopelijk al weten is het Blaricum Music Festival 2019 ( http://www.blaricumfestival.com) in aantocht. De officiële ‘aftrap’ vindt op 27 juni plaats in de Vituskerk en het festival gaat daarna nog door tot 7 juli!

Dit jaar zijn er voor de concerten niet alleen internationale topsolisten en ensembles gecontracteerd maar zal ons dorp ook twee hele weken worden ‘bezet’ door 60 jonge internationale professionele musici (en enkele gevorderde studenten) die samen het Blaricum Music Festival Orchestra zullen vormen. En die moeten ergens slapen!

Voor de musici van het Blaricum Music Festival Orchestra zoekt de organisatie daarom nog naarstig naar geschikte slaapplekken! Ze komen op 23 juni aan (ze moeten immers voor het openingsconcert repeteren) en vertrekken 7 juli. Het gaat puur om slaapplekken met een wc en een douche, want eten doen ze in hun eigen ‘artiestencafé’ (Boereblij, onze schittrende aspergeboerderij).

Wie wil twee weken een musicus (of een aantal musici) te gast? Aanmelden graag zo spoedig mogelijk via info@blaricumfestival.com of 035-2031967. Elk gastgezin krijgt natuurlijk een aantal vrijkaarten voor het festival en eeuwige dankbaarheid!

///

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s