5 gedachten over “Petitie om Blaricum Beach te behouden

  1. ‘Zij’ van Blaricum Beach beweren dat er behoefte is aan horeca op het strand. ‘Zij’ van Vrienden van ’t Gooi bestrijden dat niet, maar wijzen erop dat er een bestemmingsplan is, dat horeca op deze schaal niet toelaat. Dat is heel wat anders dan dat BB wil doen geloven.
    En dan zullende meeste mensen wel roepen ‘schijt aan het bestemingsplan, mijn recreatie gaat voor’, maar dat is nou juist een beetje de pest in dit land. Alles moet maar wijken voor het eigen gewin, het eigen vertier en de effecten op lange termijn worden kortzichtig weggewuifd. Bekijk en beoordeel de argumenten van Vv’tG eens en trek dan een eerlijke conclusie, die ook recht doet aan het behoud van de zo kwetsbare natuur. Iets waar onze (achter)kleinkinderen ons wellicht dankbaar voor zullen zijn.
    De actie van BB zie ik meer als ‘Wij van wc-eend adviseren wc-eend’. Het kenmerkt het gedachtegoed.

    https://gooisch.nieuws.nl/2019/06/12/vergunning-blaricum-beach-ten-koste-van-de-natuur-vvg-maakt-bezwaar/

  2. Carl schreef: Wat is dit nou, een petitie tegen een bezwaarschrift?

    Ja, Carl, de democratie op z’n kop. Een bezwaarschrift tegen een bezwaarschrift. Opkomen voor wet- en regelgeving wordt je tegenwoordig niet meer in dank afgenomen.

Geef een reactie