Deel een fiets

Burgemeester Joan de Zwart opende vanmiddag op het busstation bij Tergooi Ziekenhuis een deelfietsenstalling met e-bikes van Urbee. De elektrische deelfietsenstalling is de tweede van een aantal deelfietsstallingen dat in de regio wordt gerealiseerd door de samenwerkende regiogemeenten en Toerisme Gooi & Vecht.
Het doel is te komen tot een dicht netwerk van verhuurlocaties, zodat de fietsen in de toekomst ook ingeleverd kunnen worden op een andere locatie dan de startlocatie. De kosten voor een maandabonnement beginnen bij € 99,-.

2 gedachten over “Deel een fiets

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s