2 gedachten over “Zo is ’t Dorp wel …

  1. Met organisch ingebed cottageachtige karakteristieke woningwetwoningen ,die de ziel zijn van Mooi Blaricum. Gisteren een uitspraak van De Raad Van State tegengekomen onder de noemer Jurisprudentie -De Raad Van State hanteert als uitgangspunt om een bechermd gezicht te beschermen kan het nodig zijn dat ook de direkte omgeving ervan binnen het beschermde gebied valt . Een beschermd gebied kent namenlijk geen overgangsgebied of bufferzone . De grenzen moeten zo gekozen worden dat de karakteristieke waarden binnen het gebied voldoende kunnen worden beschermd . .Dit is de opvatting van De Raad Van State .. De Statenkamer ,Ruisendaal, Mosselweg en Bij de Berg zijn daar ultieme voorbeelden van . Isolatie ja , maar met oorspronkelijk materiaalgebruik voor kozijnen en dakkapellen en niet met kunststof . Reaktie van Maria Piel .

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s