We leggen het even uit …

Binnen de zogenaamde blauwe zone (aangegeven door borden zoals rechts) mag men alleen parkeren op plaatsen die met blauw zijn gemarkeerd. Geen blauw = niet parkeren. Waar deze drie auto’s staan geparkeerd (soms nog een vierde pal in de bocht), is geen blauw. Dus mag het niet. Maar er zijn toch geen boa’s. En een echte (…) politieagent die een bon schrijft, is net zo zeldzaam als fotograaf zonder camera. Dus kan het wel.
Het college van B&W vindt dat de handhaving op orde is. En sinds het loslaten van de fusiegedachte schijnt de lokale bestuurskracht op miraculeuze wijze als een al dan niet illegale vuurpijl omhoog te zijn gegaan. Dus veel plezier vandaag met boodschappen doen – en met het valsspelen ten koste van andermans veiligheid.

4 gedachten over “We leggen het even uit …

  1. Asocialen zijn het en dat los je alleen met strakke handhaving op. Ons college rust te gemakkelijk op haar lauweren. Het wordt tijd dat ik weer terugkom. Mogelijk de komende maand.

  2. Ah, dacht dat het toegestaan is om in de bocht te parkeren. Zie je hier overal in het dorp, vooral rond horeca en winkelgelegenheden 😉

Geef een reactie