8 gedachten over “Helder en modern – …

 1. Cortenstaal. Dat ziet er over een tijdje net zo goed uit als de Gooische Moordenaar op de rotonde op de Blaricummerstraat / Randweg

   1. COR-TEN-staal, is een metaallegering, bestaande uit ijzer waaraan koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom zijn toegevoegd. De sterkte is vergelijkbaar met die van andere gelegeerde staalsoorten zoals roestvast staal, de rekenwaarde is circa 355 N/mm².

 2. Ik vind het gebouw lelijk en de stalen panelen illustreren de smaak,inzicht van de gemeentelijke ambtenaren die met grote vaart de karakteristieke kenmerken van Blaricum aan het vernietigen zijn en het dorp een plastic vinexaanzicht opleggen . Reaktie van Maria Piel .

 3. Net zo sfeerloos als het grijs is, nu nog erger dan voorheen, nee dan het Brinkhuis in Laren …… mooi waardig en een buitengewone warme uitstraling van binnen en van buiten.
  Moet maar snel warm worden zodat de linden-bomen gaan uitlopen dan hoeven we die lelijke gevel niet te zien, als we moeten parkeren en we naar de slager of bakker gaan.

  Oog: ga dan op de fiets

  1. Beetje moeilijk voor mijn vrouw het is voor haar onmogelijk om te fietsen we overdenken een electrische golfcar met een bak achterop voor de boodschappen en rolstoel, en haar schilderspul als ze buiten gaat schilderen. Maar goed blijft het parkeren he, en dat gaan we niet op de stoep doen, daar erger ik me in Laren en Blaricum erg aan, aan die mensen die dat doen …!

 4. Toch mooi om te lezen dat er in Blaricum mensen zijn die blij zijn met de prachtig verbouwde Blaercom. Er is door heel veel mensen, betaald dan wel vrijwillig, heel erg veel werk verzet. Dat smaken verschillen mag duidelijk zijn. Gelukkig maar. Het pand is, binnen de door de gemeente gestelde financiele grenzen, weer helemaal up-to-date, is op alle fronten gemoderniseerd en is daar waar mogelijk ‘milieuvriendelijker’ dan het was. Ik ben trots op de mensen die in een korte tijd bergen werk verzet hebben. Paul, Selwyn, Tamara en al die anderen die zich inzetten voor de gemeenschap petje af. Tot zo op de openingsborrel. Ik hoop van harte dat de zuurpruimen, notoire klagers en azijnverschaffers lekker thuis blijven en het straks druk is met mensen die blij zijn met het eindresultaat en gezamenlijk het glas zullen heffen.

Geef een reactie