Renovatie oké – maar nu even niet, svp! Update 11:30 uur

Nadat bezwaren zijn afgewezen, kan de Alliantie beginnen met de renovatie/verduurzaming van 88 woningen.
Daarvoor moet het een en ander worden ingemeten.
Dat is voor deze periode gepland.

Bewoners hebben evenwel geen behoefte aan ‘bezoek van vreemden’. Logisch.

Inmiddels weet het bestuurssecretariaat hiervan, ze neemt het gelijk op met de burgermeester en de ambtenaar die er over gaat.

Het argument ‘het gaat in een aantal gevallen om 70+-bewoners, blijf daar weg’ moet worden gerespecteerd.

•11:30 uur, UPDATE: ‘Naar aanleiding van uw mail van vanochtend gericht aan de burgemeester en wethouder Boersen bericht ik u als volgt.
Wij hebben contact opgenomen met de Alliantie en zij zullen de geplande werkzaamheden ivm de corona maatregelen voor onbepaalde tijd opschorten. De aannemer zal u hierover zo spoedig mogelijk (deze week) per brief informeren.’

Netjes.

3 gedachten over “Renovatie oké – maar nu even niet, svp! Update 11:30 uur

  1. Na contact van de gemeente Blaricum met de Alliantie worden de werkzaamheden door de Alliantie voor onbepaalde tijd opgeschort wat betreft de verduurzaming, hoorden ik van een vriendin. Nou een goed bericht voor de huurders van de Alliantie, de huurders zouden hierover deze week nog een brief ontvangen

  2. Beste Oog, U heeft slechts de achterkant van de nieuwsbrief gepubliceerd. Op de voorkant wordt bovenaan, vetgedrukt het volgende gemeld: “vanwege het corona-virus is het mogelijk dat er veranderingen ontstaan in werkzaamheden of planning. Mocht dit zo zijn, dan zullen we u zo goed mogelijk hierover informeren”

Geef een reactie