De Hoop toch weer open – met strenge duidelijke regels

Alleen meenemen – dus na ontvangst en betaling door de zij-ingang vetrekken en daarna
de directe omgeving van de ijssalon verlaten. Zitten op de banken/aan de tafel is niet toegestaan.

6 gedachten over “De Hoop toch weer open – met strenge duidelijke regels

 1. waarom toch open? De hoop behoort toch ook tot de Horeca?
  Waarom en dit in geval bewust mensen risico laten lopen, ook al neem je naar jouw gevoel maatregelen?
  Advies en dwingen van mij uit: SLUITEN !!!!

  Like

 2. Inderdaad. Dit is Nederland op zijn smalst. Polderen noemen ze dat. Wie De Hoop kent weet dat ijslustigen al graag een blik op het ijs willen werpen voordat ze aan de beurt zijn. Om ‘een keuze’ te maken kruipen ze alvast een stukje naar voren. Het werkt bovendien groepsvorming buiten in de hand, daar kun je donder op zeggen. En het verdoezelt de ernst van een gigantische ramp die ons bedreigt. Bewustwording heet dat…
  Is ijs een eerste levensbehoefte? Nee! En daarmee snap ik de burgemeester niet, die hier kennelijk de hand over het hart gestreken heeft. Dom, dom, dom en zo controversieel op wat de Rijksoverheid en het RIVM uitdragen!

  Like

 3. Heel goed dat ze weer open zijn mét strenge regels. Net als vele andere winkels. Iedereen houdt zich goed aan deze regels heb ik gezien. Zo voorkomen we vele faillissementen waarvoor uiteindelijk niemand zal willen opdraaien. Iedereen die zich geroepen voelt thuis te blijven blijft lekker thuis. Iedereen die er even uit wil, en dat is heel begrijpelijk, zal zich moeten houden aan de regels. Stop met klagen. Stop met zeuren. Het leidt tot niets. 😃👍

  Like

  1. Meneer Nobel hoe nobel bent u? Weet u wel waar u over praat als u zegt: ieder die zich geroepen voelt? Het is niet een advies maar een gebod: Blijf thuis, alleen in noodzaak de deur uit. (Rutte).

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s