3 gedachten over “Beetje kermis bij Bellevue

 1. Actie? Ik vind het evengoed aardig aan de prijs hoor. Bier en wijn kosten normaal gesproken toch samen ook al een tientje? Zes bitterballen erbij en je zit op 15 euro. Actie!

  Like

 2. Beste Daan, ik zal het even voorrekenen. Een glas bier kost 2,75 is 22cl. Een halve liter bier is derhalve 2 maal 2,75 plus 11% is 6,10 een glas wijn is 4,25. Dit maak samen om het makkelijk voor je te maken 10,35 dan de bitterballen die zijn 6,75. Het totaal bedrag komt dus normaal gesproken uit op ??? Je raadt het al 17,10. Lijkt mij een prima korting. Misschien de volgende keer je iets beter oriënteren in de horeca voordat je dit soort commentaar geeft.

  Like

 3. Beste Loets, ik denk dat ik mij niet hoef te oriënteren in de horeca, als ik slechts 2,10 euro bij jouw berekening vandaan zit. Dat noem ik een gering verschil. We hebben het dan over twee of drie bitterballen 😉

  Oog: het verschil is 12,3%.
  • volgende gedachten over horeca en andere ondernemers mogen persoonlijk worden geuit – op Oog is daar geen plaats voor.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s