11 gedachten over “Beren verbrand

  1. Het is goed dit gebeuren aan de Bergweg op de voorgrond te plaatsen. Het is een klein gebeuren in verhouding tot wat een elitecorps studenten in Brussel met de ontgroening van een medestudent deden met als gevolg een wrede dood of de sadistische behandeling van paarden en ezels in Frankrijk . EEN zeer verziekte geest ,een meedogenloos handelen en deze lopen in onze maatschappij rond ,zijn onder ons ,zitten op administratieve baantjes , zitten achter het Gemeente loket ,kunnen meer van je inzien in computerbestanden dan je lief is etc. etc. Reaktie van Maria Piel ..

    Like

  2. Ik ben weken druk geweest met de Coronabank in Blaricum. Een mooie brief waarin werd uitgelegd het hoe en waarom en beren die week in en week uit er bleven zitten. Net rond met de gemeente Blaricum, wie de bank gaat onderhouden. Ik dus.
    Maar ja. hoe nu verder. We gaan in beraad. Voor deze week stond het schilderen van de bank op de agenda en zouden er koperen letters worden besteld. Doorgaan met Coronabank Blaricum ?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s