Dicht – of open?

Caroline Kooij van De Hoop: ‘Net zoals de horeca stoppen we met het zitgedeelte. Afhalen blijft mogelijk. Kersttaarten graag tijdig bestellen – en hou je bij het afhalen s.v.p. aan de regels.’

Hans Viertelhauzen van Wonen & Spelen: ‘In december draai ik pakweg 20% van mijn jaaromzet. Dus de komende vijf weken dicht is wel heel hard. Ik overweeg dan ook ‘afhalen’ te gaan doen: men kan bestellen op onze site, en dan krijgt men een tijdstip waarop men bij het Wonen&Spelen-afhaalloket terecht kan. Moet kunnen, vind ik. Of het nou koffie of Glühwein is, of Lego-sets …, dat maakt niets uit.’

Hilbert van den Bergh, Blaricumsche IJzerhandel: ‘Vijf weken dicht. We hebben nog wel wat werk liggen. Maar plannen om toch iets te doen hebben we nog niet. Een en ander is nog aan het indalen.’
hilbert - 1

Fritz Hörl: ‘Tja, vijf weken dicht ben ik bang. Ik ga wel iets doen met de etalage: wat artikelen neerleggen en als daar belangstelling voor is, kan men contact opnemen. Desnoods lever ik het dan thuis af. En voor ontwerpgesprekken is altijd wel ergens een plaats te vinden.’fritz - 1

Wilma Barneveld: ‘Dicht. Ik hang wel mijn telefoonnummer aan de winkeldeur, zodat er in ieder geval contact kan komen tussen een eventuele klant en mij. Lastige tijd, hoor.’wilma - 1

Judith Bakker van Mooi: ‘Liefst open natuurlijk, maar het zal de komende uren wel blijken wat het gaat worden. Als we dicht moeten, hebben we een lange vakantie. Maar als de diverse collega’s (Kruidvat, Etos) open mogen blijven, dan zal dat voor ons waarschijnlijk ook gelden. We kunnen immers altijd nog het parfumeriedeel in de winkel afsluiten en de drogisterij open houden.’
judith - 1

Jelle Hoekstra van BijJelle:
jellelockdowntekst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s