2 gedachten over “Zoek de verschillen

  1. Verbijsterend, hoe de wereld verandert tijdens 1 leven. De lagere school… Te bedenken dat ik met de hele kleuterklas bij de opening ervan was. We liepen onder leiding van ‘tante Nel’ vanaf de Bierweg naar de ingang aan de Eemnesserweg, De ‘grote’ kinderen waren binnen. Wij werden opgesteld aan beide zijden van het toegangspad. Met vlaggetjes in de hand: daar zwaaiden we mee toen Prinses Margriet de school kwam openen! Ook zongen we, vast iets toepasselijks. In het nieuwe schooljaar waren wij de eersten die vanaf het begin startten op die nieuwe school! Die door de geboortegolf al gauw te klein werd, er werd jarenlang bijna ieder jaar wel weer een stukje aangebouwd.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s