9 gedachten over “Anders

 1. Het huidige covid-19 virus is het begin van een ander tijdsbeeld . De mensheid gaat zichzelf tegenkomen ,aangezien meer virussen en ziektes ontstaan door de opwarming van de aarde o.m. Noemenswaard is dat fabrikanten van een anti covid-19 vaccin hebben laten vastleggen dat bijwerkingen van de lange termijn niet hun verantwoordelijkheid is , eventuele gezondheidsclaims zijn voor rekening van de centrale overheden van diverse regeringen . Reaktie van Maria Piel .

  Like

 2. Wat ik vooral zie is niet de drie koningen maar drie keer Bill Gates die zijn vaccins vast houdt. …….. Biotech uitvinder van de vaccin, CEO is Bill Gates, Pfizer die het produceert en verkoopt, CEO is Bill Gates, Moderna die de tweede vaccin produceert en op de markt brengt, CEO is Bill Gates. Voor de meeste kudde aardbewoners zie ik dit verkeerd en is het een complot theorie. Ik ben vooral geïnteresseerd in hun jaarcijfers die zij online publiceren en waarin staat wie hun CEO’s zijn. Laat vooral je leven afhangen van de rijke farmaceuten dan ziet uw toekomst er rooskleurig uit.

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik ga 6 januari 2021 in het vervolg als een grote feestdag zien ; de start van de vaccinatie tegen Covid-19. Als 47-jarige moet ik nog even wachten. En terecht, ouderen zwakkeren en zorgpersoneel moet natuurlijk met voorrang de vaccinatie kunnen halen. Maar ik zal zelf blij zijn als ik aan de beurt ben. Ik hoop maar dat veel mensen zich laten vaccineren en dat we dit vreemde jaar met corona achter ons kunnen laten. Ja de drie Wijzen uit het Oosten die ons de cadeaus komen brengen, gelukkig maar.

  Like

 4. Ik zal achteraan in de rij blijven staan denk ik, voor de voorlopig komende tijd, , Covid gaat vanzelf over, er komt uiteraard een nieuw virus om de hoek kijken, is gewoon het vaste ding. Misschien niet dit jaar, maar misschien over tien of twintig jaar.
  En stop eens met dat constante gebruik van de ontsmettingsmiddelen en laat je kinderen weer zand uit de zandbak eten, daar wored de wereld weer beter van. Niet van een dikke fles ontsmettingsmiddelen.

  Like

  1. U geeft een mening zonder inhoudelijke zienswijze . Zoals u ook omgaat met een inhoudelijke zienswijze van Huisarts Jan Vingerhoets uit Bergen op Zoom . Met diens integere zienswijze probeert u uw mening in het rond te strooien . Reaktie van Maria Piel .

   Like

  2. Van de vele merken desinfectiegel die op de markt is is meer dan 70% slecht. Dit weet ik omdat ik zelf jaren in deze handel heb gezeten. Dat betekent dat de burger onwetend zijn handen niet desinfecteert maar voor zijn gemoedsgevoel denkt dat hij schoon is. Desinfecteren met gel heeft pas effect als de alcohol percentage boven de 75% is. De meeste gels vermelden niet eens hun percentage want dan zou je nadenken dat je wordt belazert . Dus ik ben het met je eens. Was gewoon thuis je handen regelmatig.

   Uw mening is met inhoudelijk zienswijze. U hebt geen oogkleppen op en volgt de menigte. Ik nodig andere graag een uit om met mij een dienst mee te draaien in de zorg. En de echte waarheid te zien en niet wat de media brengt.

   Like

   1. Harold,iedereen heeft recht om voor of tegen vaccinatie te zijn . Ik bedoelde in mijn reaktie dat de zienswijze van een huisarts distantie te bewaren ingeval wettelijke verplichting vaccinatie,- deze zienswijze niet gebruikt moet worden voor een legitimatie van een mening die tesamen hangt met virusontkenning .Ontsmettingsmiddel in samenhang met in zandbak spelende kinderen is een associatie. Reaktie van Maria Piel .

    Like

 5. Misschien goed om de betekenis van zienswijze hier maar eens te vermelden. Dat vergemakkelijkt de discussie misschien:

  Een zienswijze is een reactie die een belanghebbende (een natuurlijke of rechtspersoon) aan het bevoegd gezag kan sturen als reactie op een ontwerp-besluit. Het kan bijvoorbeeld gaan om een ontwerp-bouwvergunning, een ontwerp-bestemmingsplan of een ontwerp-milieuvergunning (ontwerp-beschikking Wet Milieubeheer). Zienswijzen kunnen worden ingediend tijdens de periode dat het ontwerp-besluit ter inzage ligt. Over het algemeen is hier een periode voor 6 weken voor.

  Het bevoegd gezag houdt eventueel rekening met ingediende zienswijzen. Vervolgens neemt het bevoegd gezag een besluit. Als een indiener van een zienswijze vindt dat het bevoegd gezag zijn visie niet of onvoldoende heeft meegewogen bij het nemen van het besluit, dan kan hij bezwaar maken en/of in beroep gaan. Bij een ontwerp-bestemmingsplan is het noodzakelijk om een zienswijze in te dienen om later tegen het besluit in beroep te kunnen gaan.

  Wat een inhoudelijke zienswijze is, is mijn niet bekend (google ook niet).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s