Inmiddels bij Lambert …

… van de Meelmuis. Geraldine Stappenbelt fotografeerde zaterdag jl. Lambert met een ‘vroege’. In totaal zijn er 68 dames in verwachting. Waarschijnlijk levert dat tussen nu en eind maart zo’n 100 lammeren op. Laatste foto: het lijkt erop dat het lam rechts niet door moeder is geaccepteerd. De natuur kan hard zijn, maar ook eerlijk.

6 gedachten over “Inmiddels bij Lambert …

  1. Wat een, naar mijn mening, onaardige reactie.
   Deze schapen en hun kroost mogen straks heerlijk de wei in; word altijd erg te zien hoe ze straks met elkaar aan het spelen zijn in het hoge gras onder het zorgzame oog van moeders én Lambert. En ja, ze worden geboren met een doel…, maar de kwaliteit van hun leven lijkt mij niet geheel onbelangrijk.

   Like

   1. Hun slacht is intriest . Enkel om die bekakte hete aardappelmonden een eetpartij te bezorgen . In de mond ,een paar uur later uit de kont . Oh ,wat was het een lief dier .. Reaktie van Maria Piel .

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s