2 gedachten over “Vleermuizentil

 1. Geen gezicht, flitspalen voor de snelle vleermuis.
  Als het een tijdelijk onderkomen is voor de verduurzaming, staan ze natuurlijk ook helemaal verkeerd, een vleermuis meisje krijgt echt geen jonge vleermuisjes, als de kast wind vangt van uit het noorden.
  Daarbij staan ze in de straat waar straks een enorm lawaai is van daken vernieuwen en gevels en kruipruimte volspuiten met isolatiemateriaal.
  Daar kunnen ze echt niet tegen, maar goed in Blaricum is genoeg ruimte in de andere huizen, kerken, boederijen en schuren etc, dus die vleermuisjes zoeken met hun familie wel een ander onderkopen, maar niet in deze aanstoot gevende kasten.

  Daarbij hoor ik net met de hond uitlaten, dat er met de huurders van de Alliantie helemaal niet is gecommuniceerd over deze kasten, verledenweek vrijdag krijgen ze een briefje in de bus, en de week daarop hebben ze het maar te nemen en worden ze geplaatst onder het moto, als jullie je medewerking niet geven komt er een bouwstop en gaat de verduurzaming niet door, dreigementen al om dus.

  Wat raar trouwens of de vleermuisjes er nu pas zijn.
  In de statenkamer wordt al jaren verbouwd door particulieren huizen-bezitters, en nu voor de bewoners van de huurhuizen van de Alliantie moeten er ineens nestkasten voor vleermuizen komen in die buurt.
  En ook nog eens zonder overleg met alle bewoners van de straat.
  Moet hier trouwens geen bouw vergunning voor worden aangevraagt het is hoger dan 3 meter 50, en staat met een enorme paal in de grond verankerd.

  Nee het is aanstootgevend voor de buurt, vleermuisjes gaan er niet in vanwege de verkeerde plaatsing en het lawaai.
  Zet de kasten aan de rand van de bebouwing aan de meentzoom het Harde, op gemeentegrond met de opening naar de juiste kant, daar doe je deze diertjes een plezier mee.

  Like

 2. Zes bewoners van 13 huurwoningen in de Statenkamer kregen 26 februari 2021 een briefje van Rutges/de Alliantie in de bus dat of 4 of 5 maart een vleermuizenvoorziening geplaatst zou worden in hun voortuin. Ik heb meteen opgebeld en gezegd hoho, deze aankondiging kan niet zomaar . Ik huur de tuin en ik bepaal wat er in mijn tuin geplaatst wordt Wat is de bedoeling? Toen werd de andere kant minder drammerig,Dennis van Egdom,organisator en ondertekenaar van de aankondiging. De plek zou in samenspraak met mij zijn En de vleermuizenvoorzieningen zouden na de werkzaamheden medio juli weggehaald worden. 3 bewoners weigerden de vleermuizenvoorzieningen in hun tuin toe te laten. Drie anderen werden uiteindelijk bereid gevonden de vleermuizenvoorzieningen wel in hun tuin toe te laten . Zoals Rutges/de Alliantie het verhaal opvoeren dat de vleermuizenvoorzieningen na de werkzaamheden weggehaald worden,voerden zij het verhaal op dat Rutges/de Alliantie van te voren overleg hadden gevoerd met de bewoners van de Statenkamer 2 Grote Leugens van Rutges/de Alliantie . De Alliantie heeft in de volksmond de bijnaam FIRMA LIST&BEDROG . Hoe zou dat toch komen ??????. Menselijke robots kunnen in een tijdelijke woning geplaatst worden als er een ingrijpende verbouwing in hun huis gebeurt. Veel mensen zijn te indoctrineren . Maar vleermuizen moet je niet zien als wezens waarbij je hetzelfde kunt doen . Zoals degeen die de vleermuizenvoorzieningen plaatste zei: Deze vleermuizenvoorzieningen moeten misschien wel 3 jaar blijven . Alsmede was deze man door Rutges/de Alliantie verteld dat er overleg was gevoerd met de bewoners van de Statenkamer . Neen dus . Reaktie van Maria Piel .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s