Verscherping vleermuizenrel

Nadat de Provincie vorige week  voor de verduurzamingswerkzaamheden van de Alliantie een stop had uitgevaardigd, kwam er van het uitvoerende bedrijf Rutges een schrijven dat de werkzaamheden tijdelijk waren gestaakt. Desondanks is er vrijdag en maandag jl. op diverse plaatsen en dus tegen het verbod in gewerkt.
Dit is voor de Provincie aanleiding om een handhavend onderzoek in te stellen naar de Alliantie c.s.

Wordt vervolgd.

2 gedachten over “Verscherping vleermuizenrel

  1. HANDHAVEND ONDERZOEK is ingesteld n.a.v. dat door de Alliantie alle te verduurzame huurwoningen op 1 straat ,de Statenkamer werden gesitueerd , en zes hoge kisten in tuinen van huurders waren geplaatst . Nadat de Provincie te horen kreeg van derden dat 80 woningen helemaal niet op de Statenkamer waren gesitueerd en er zonder vergunning inzake de flora en fauna wetgeving werd verduurzaamd is HANDHAVEND ONDERZOEK ingesteld . .Reaktie van Maria Piel .

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s