Wel besloten, niets gedaan

Na veel discussies en aangevochten bekeuringen ging dan eindelijk eind juni de kogel door de kerk: de Kiss+Ride-strook aan de Eemnesserweg zou dusdanig worden voorzien van borden, dat het juridisch waterdicht zou zijn dat daar tussen 08:00 en 16:00 uur niet zou mogen worden geparkeerd. Alleen even stoppen, kinderen uit laten stappen en weer wegrijden zou wel mogen – zoals het altijd al was bedoeld. Zou, zou, zou.

Dat is dusruim  twee maanden geleden. Met inmiddels een voorbije zomervakantie – ideaal om zo’n klusje uit te laten voeren als ‘het plaatsen van een verkeersbord plus een onderbord. Werktijd circa vijf minuten.

Maar nee, er is niets gebeurd …
Schermafbeelding 2021-08-23 om 10.46.04

Huidige situatie (26 augustus 2021, 15:40 uur.)
eweg-k+r-26aug15;45 - 1

Een gedachte over “Wel besloten, niets gedaan

  1. “kennelijk niet wettelijk genoeg” vreemd want in het RVV 1990 onder artikel 24, lid 1, sub d2 staat vermeld “op een andere wijze of met een ander doel dan op het bord of op het onderbord is aangegeven”. Zou toch duidelijk genoeg moeten zijn, toch?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s