‘Moeten wij eens doen’

Aldus foto-aanleveraar Ab Elbers. Hij vervolgt: ‘Het voetpad is voor voetgangers en niet voor auto’s.’
Komt bij dat er onnodig op de stoep is geparkeerd (ter plekke geldt geen parkeerverbod), er onnodig aan de verkeerde kant is geparkeerd en er mogelijk binnen vijf meter van de hoek is geparkeerd.
Hoe dan ook: met de rollator of de buggy over de stoep gaan, lukte even niet …
ab-polauto-stoep

3 gedachten over “‘Moeten wij eens doen’

 1. Onwel persoon, reanimatie, overleden persoon of inbraak. Aan de buitenkant kun je niet zien wat deze agenten aan het doen zijn of waarom ze daar de auto hebben geparkeerd. Wellicht is het goed om de opties eens naast elkaar te leggen en dan een conclusie te trekken.

  Oog: de werksituatie van de politie moet altijd zowel voor henzelf als voor omstanders en passanten volledig veilig zijn; in dit geval leek er geen enkele reden te zijn om de auto zo neer te zetten.

  Like

 2. Vroeger toen er nog kermis was, en een vossenjacht voor Solexen, fietste ik nadat ik mijn Solex thuis had gebracht, met peuter Eva voorop in mijn nonnenkostuum naar de snackbar. De opbouw van de kermis was in volle gang. En wat zag de eerwaarde zuster? Dat de wijkagent zijn politie-auto op de stoep had geparkeerd. Een paar honderd meter verder stond de wijkagent met de burgemeester en de BOA de opbouw van de kermis gade te slaan. De eerwaarde zuster heeft de wijkagent te biecht geroepen. De penitentie bestond uit een Wees Gegroet. Waarna de zonde is vergeven onder voorwaarde dat de wijkagent niet opnieuw in zonde zou vervallen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Beetje flauw van Ab dat hij wel de politieauto op de foto gezet heeft en niet de stationcar die even verder totaal op het trottoir stond.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s