Een tuin

Gesprekje met ‘eerste hand’ maakt een einde aan spookverhalen.
Het terreindeel achter de ‘Vos-boerderij’ (voorheen met o.a. de wasstraat) wordt tuin. Punt uit. Het ronde terrasje is al klaar. Tussen de voormalige werkplaats met de drie deuren en de boerderij (die na wat verbouwinkjes zal worden bewoond) komt een haag. Die werkplaats zelf is inmiddels verhuurd aan een ondernemer die al actief is in de gemeente. Vanwege nog wat vergunningskwesties komt nadere informatie later. En de pomp blijft gewoon de pomp.

DCIM100MEDIADJI_0077.JPG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s