Toptennis in uw achtertuin

Vanaf komende maandag (1 november, t/m zondag 7/11) wordt op het tennispark van BLTC In between in Blaricum het Sportskills UTR PTT Netherlands Men’s 25k Open gespeeld. Dit is een tennistoernooi waar 20 heren uit de mondiale subtop (top 2000-200 van de wereld) het een week lang tegen elkaar opnemen. Op de binnenbanen (Australian Open-hardcourtbanen) van het geheel vernieuwde tennispark organiseert Sportskills Tennis Academy in samenwerking met BLTC In between dit toernooi om deze subtoppers de mogelijkheid te geven om wedstrijdritme en ervaring op te doen en om mee te delen in de aanzienlijke prijzenpot. Daarnaast bieden we met dit toernooi tennisliefhebbers uit het Gooi en omstreken graag de kans om van dichtbij de snelheid en de sfeer van toptennis te beleven.

DCIM100MEDIADJI_0406.JPG

DCIM100MEDIADJI_0400.JPG

tennis5 - 1

DCIM100MEDIADJI_0399.JPG

DCIM100MEDIADJI_0405.JPG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s