Een gedachte over “Sint: buitenluchtbegroeting – achter QR-code

  1. De 2 scholenrichtingen in Blaricum oude dorp hebben nooit alle kinderen geherbergd die schoolplichtig waren . Er waren ook kinderen die naar de Vrije School in Bussum te school gingen ,of naar de Montessorischool en de Gooische School, beiden in Laren . . Door de jaren heen zijn deze kinderen die buiten het dorp naar school gingen maar in het dorp woonden en wonen , genegeerd bij het bezoek van Sint in het dorp . Vooral schoolkinderen van de gemeentelijke openbare lagere school hadden een wit voetje voor . Hierbij raad ik ouders aan om met wat andere ouders een lieve Sint in te huren en een een warm feest te organiseren op de heide rondom ons dorp . Reaktie van Maria Piel .

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s