Stopverbod

Kruislaan: het eerste stuk aan de linkerzijde in de zgn. schoolzone wordt stopverbod. Daar mag men dus ook niet ‘even’ staan, men mag er helemaal niet meer staan. Dit verbod wordt ingesteld vanwege de gecombineerde drukte van school en tankstation. Over de prioriteitenstelling kan men discussiëren …, maar het maken van bezwaar heeft voor dit verkeersbesluit geen opschortende werking. Weddenschappen over hoe lang de handhaving effectief aanwezig zal zijn (zie kiss&ride-stroken), kunt u elders afsluiten.
kruislaan

Een gedachte over “Stopverbod

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s