Over de dille

De gedroogde dille had geen geur meer. Ofschoon het potje (links) nog niet ‘op’ was, toch maar een nieuw gekocht. Voordat de diverse onderdelen en inhoud van het oude potje volgens de huidige woke-milieuregels in vier verschillende containers werd gedeponeerd, nog even een blik geworpen op de bodem. Alwaar een tht-datum stond van juni 2011. Dus is het potje waarschijnlijk gekocht in 2009 – en heeft het zo’n 13 jaar in de Oog-keuken meegedraaid.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s