‘Ik was totaal verrast!’

De heer Michel Distelblom is vandaag benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij heeft zich de afgelopen 20 jaar geheel belangeloos ingezet voor KNGF Geleidehonden.
distelblom ko - 1
Michel Distelblom is sinds zijn pensioen in 2002 tot dit jaar actief geweest als vrijwilliger voor KNGF Geleidehonden. Jaar in, jaar uit was hij minstens een dag per week aan de slag met grote en kleine klussen in en om het kennelgebouw. Ook kon de organisatie op hem rekenen bij allerlei evenementen.
Volgens burgemeester Joan Bloch – de Zwart, die de onderscheiding in Amstelveen uitreikte, waren loyaliteit en betrokkenheid van de heer Distelblom enorm groot. ‘Hij is een harde werker die eigenlijk nooit heeft verzuimd. Dat betekent dat hij zich in al die jaren zeker zo’n 5.500 uur voor KNGF heeft ingezet. Hij begreep dat het werk dat hij deed weliswaar vrijwillig was, maar
zeker niet vrijblijvend.’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s