Aimez-vous Bach?

Soms zit het een beetje tegen. Toen vanochtend bekend werd dat Lily Maisky positief had getest op covid, en er op zeer korte termijn geen vervanging kon worden geregeld, was het duidelijk dat het Maisky Trio vanavond niet zou optreden in de Vituskerk. Derhalve geen Schumann, geen Brahms, geen Bartholdy.
De oplossing? Niet zo lang geleden heeft Mischa Maisky in Hamburg op twee achtereenvolgende avonden twee keer 2400 liefhebbers van Bach in extase gebracht met een flink aantal soli voor cello. Hij en Blaricum Music Festival-directeur Peter Santa durfden het wel aan: een hele avond Bach door Mischa Maisky, cello. Bijzonder. Een weldaad voor de innerlijke mens, balsem voor de reflecties, schoonheid die je niet in één keer kan bevatten.mem1 - 1

mem2 - 1

mem3 - 1

memb1 - 1

memb3 - 1

mem4 - 1

Drie korte video-impressies (2 minuten):

2 gedachten over “Aimez-vous Bach?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s